I Solisti del Vento
International Masterclass
...

I Solisti Summer Academy 2015

17 – 23 augustus 2015
Lier – België
...
Na het eclatante succes van de vorige editie, die volledig in het teken stond van 25 jaar I Solisti del Vento, stellen we graag de I Solisti Summer Academy 2015 voor.

Reeds voor de zesde keer staat een uitermate gemotiveerd team van docenten en artiesten klaar om jullie te verwelkomen in het pittoreske Lier. De campussite werd uitgebreid met een bar, restaurant en jeugdhostel en het aanbod aan masterclasses, workshops en concerten is ruimer dan ooit. Onder meer HaFaBra-directie, ensemble -en orkestdirectie, percussie en masterclasses compositie worden toegevoegd aan het aanbod. Ook de aanverwante blaasinstrumenten worden in de kijker gezet. Op die manier is quasi de volledige kernbezetting van het ensemble vertegenwoordigd en komt het artistiek uitgangspunt van I Solisti nog meer tot uiting.

Meer dan ooit wordt de editie 2015 een kruisbestuiving tussen studenten onderling en wordt de dialoog tussen jonge performers, docenten en publiek aangehaald. De Concours Ottoboni tijdens het festivalweekend wordt ongetwijfeld opnieuw een spannende ervaring en met een bijzonder slotconcert sluiten we de week op gepaste wijze af.

Muziek wordt dé gemeenschappelijke taal!

Francis Pollet
Artistiek en zakelijk directeur
I Solisti del Vento

...
...
Met veel dank aan:

sponsors masterclass 2015

 
International Masterclass
...
• Docenten

• Workshops & toonmomenten

• Inschrijvingen

• Concours Ottoboni

• In.Sight
...
facebook twitter instagram youtube
...
sfeer_Lier_sm01 sfeer_Lier_sm02 sfeer_Lier_sm03 sfeer_Lier_sm04 sfeer_Lier_sm05 sfeer_Lier_sm06 sfeer_Lier_sm07 sfeer_Lier_sm08