I Solisti del Vento
International Masterclass
...
Ottoboni was een liefhebber van klassieke muziek en richtte in 1709 een wedstrijd in waar Händel en Scarlatti het tegen elkaar opnamen. De wedstrijd die zijn naam dankt aan deze Italiaan is een initiatief van Vriendenkring Stedelijke Academie Lier en I Solisti del Vento en vindt voor de 11e keer plaats. V.S.A. Lier is een vriendenkring die zich volledig belangeloos inzet voor de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans te Lier en bestaat uit een hechte groep vrijwilligers met een warm hart voor cultuur en het deeltijds kunstonderwijs in Lier.

Ottoboni Award
Op zaterdag 22 augustus 2015 krijgen verschillende studenten - selectie door docenten I Solisti Summer Academy - de mogelijkheid om zich te meten tijdens het Concours Ottoboni. Iedere student breng een werk naar eigen keuze van max. 7 minuten. Na beraad door de Academy Jury reikt I Solisti aan drie studenten een Ottoboni Award uit ter waarde van €500, €300 of €200. Deze drie laureaten worden uitgenodigd om samen een recital te spelen op zondag 23 augustus.

Publieksprijs I Solisti Summer Academy
Na afloop van het concert op zaterdag 22 augustus reikt I Solisti ook een prijs uit aan de publieksfavoriet. Deze winnaar ontvangt een persoonlijk prijzenpakket van het ensemble.

Publieksprijs Masterclass 2015
...
...
Concours Ottoboni
...
• I Solisti Summer Academy

• Docenten

• Workshops & toonmomenten

• Inschrijvingen

• In.Sight
...
ottoboni sfeer01 ottoboni sfeer02 ottoboni sfeer04 ottoboni sfeer05 ottoboni sfeer06 ottoboni sfeer07 ottoboni sfeer08 ottoboni sfeer09