I Solisti del Vento
International Masterclass
...

Monica Luijendijk Mental Coaching
Monica Luijendijk
Monica Luijendijk werkte tot een aantal jaren geleden als professioneel muzikante. Sinds enkele jaren is ze actief als personal coach gespecialiseerd in podiumkunstenaars en een gediplomeerd loopbaancoach. In deze workshop wordt er dieper ingegaan op het podiumbewustzijn en de persoonlijke eigenschappen van de muzikant.

David Somers Yoga
David Somers
Traditionele Hatha-yoga werkt op lichaam en geest. In deze workshop wordt de aandacht gevestigd op het vinden van een balans tussen oefening en ontspanning door middel van een aantal poses en ademhalingsoefeningen.

Jan Smets Tai Chi - het perfecte evenwicht
Jan Smets
Tai Chi versterkt de fysieke en mentale weerbaarheid en heeft een heilzame werking op het geheugen en de concentratie. De aaneenschakeling van bewegingen uit het hoofd leren is een prima oefening voor het geheugen. Op elk moment is een opperste concentratie vereist.

     

Middagconcerten Middagconcerten
Van woensdag tot zaterdag concerteren de studenten in de gerestaureerde 18e-eeuwse Jezuïetenkerk. Het programma en bezetting wordt in overleg met de docent bepaald.
...
Worshops en toonmomenten
...
• I Solisti Summer Academy

• Docenten

• Inschrijvingen

• Concours Ottoboni

• In.Sight
...
Edith Van Dyck Module intensieve auditietraining
Edith Van Dyck
Edith Van Dyck is solo fluitiste bij deFilharmonie en hoofdvakdocent dwarsfluit aan het Conservatorium van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg (Nederland). Tijdens deze module wordt intensief aan de slag gegaan met een vooraf bepaald auditieprogramma. De module biedt groepslessen, workshops mental coaching, pianobegeleiding, proefaudities en wordt afgesloten met een reële auditie.
Supplement €75 van toepassing voor deze module

Geert Callaert Initiatie Geavanceerde gehoortraining
Geert Callaert
Deze workshop voor aspirant dirigenten en componisten combineert muziekanalyse, gehoortraining, improvisatie en praktische harmonie op basis van atonale theorie (pitch class set theory. cfr. Allen Forte, Charles Wuorinen). Het geheel is een spin-off van eerder afgewerkt artistiek onderzoek en intensieve praktijkervaring.

Wim Henderickx Workshop compositie
Wim Henderickx
componist, docent Koninklijk Conservatorium Antwerpen en Amsterdam, artist in residence deFilharmonie en Muziektheater Transparant In deze workshop wordt samen gekeken naar de relatie tussen het persoonlijke compositieproces en de uitvoering van het werk (voorbereiding en samenwerking met musici). Wim Henderickx werkt met jou verder ook rond de plaats van het individu als componist in deze tijd en in de maatschappij van nu.
Datum: donderdag 20 augustus 2015
...